Skoči na filtre seznama
Filtriranje se bo izvedlo ob spremembi izbire filtra in ne zahteva dodatne potrditve.

VlogaVloga za sprejem in podaljšanje subvencioniranega bivanja študentov v študentskih domovih in pri zasebnikih

Kandidati se za sprejem in podaljšanje bivanja prijavljajo preko spletne aplikacije eVŠ v skladu s prijavnimi roki, ki so navedeni v javnem razpisu.

Navodila

Elektronsko se lahko prijavite:

1. z eno od elektronskih identitet: (e-osebna izkaznica in mobilna aplikacija eOsebna prek mobilne naprave, kvalificirano potrdilo izdano v EU, uporabniški račun ArnesAAI, enkratno geslo smsPASS)

2. z uporabniškim imenom in geslom

Navodila za izpolnjevanje prijave so objavljena na spletni strani: https://portal.evs.gov.si/bivanje/

 

 

Za oddajo vloge potrebujete

Katere priloge je potrebno predložiti, je razvidno iz Javnega razpisa za sprejem in podaljšanje bivanja študentov višješolskega in visokošolskega študija v študentskih domovih in pri zasebnikih.

Vsi načini oddaje so enakovredni, kar pomeni, da boste prošnjo na koncu izpolnjevanja oddali z elektronskim podpisom in prav tako boste elektronsko oddali tudi dokazila. Elektronske datoteke lahko pripravite tako, da dokument skenirate ali fotografirate. Priporočamo, da so dokumenti, ki obsegajo več strani, shranjeni v datoteko v pdf obliki; enostranski dokumenti so lahko tudi v obliki slik (jpg, png).

Izpolnjenega obrazca prošnje ni treba po pošiljanju v eVŠ še natisniti, podpisati in poslati priporočeno po pošti ali osebno dostaviti pristojni pisarni za študentske domove.

Stroški postopka
Namen Strošek
Brezplačno
Brezplačno
POVRATNE INFORMACIJE