Skoči na filtre seznama
Filtriranje se bo izvedlo ob spremembi izbire filtra in ne zahteva dodatne potrditve.

Počitniške enote: Prijava na letovanje v počitniških enotah Ministrstva za javno upravo

V počitniških enotah je možno letovati preko celega leta, razen v času, ko se v počitniških enotah opravljajo vzdrževalna dela ali ni omogočena normalna raba počitniške enote.

Počitniške enote namenjamo zagotavljanju pogojev za oddih in rekreacijo ter vzdrževanju psihofizičnih sposobnosti zaposlenih v organih državne uprave. Uporabljajo jih lahko tako aktivni kot tudi upokojeni delavci organov državne uprave. Če počitniške enote ostanejo nezasedene, jih lahko uporabljajo tudi zunanji uporabniki.

Prijavnica za letovanje v zimski sezoni po tedenskih terminih

Prijavite se lahko na letovanje v počitniških kapacitetah v upravljanju Ministrstva za javno upravo v naprej določenih terminih letovanja.
Možni načini oddaje:
  • elektronsko
  • po pošti

Prijavnica za letovanje v zimski sezoni v krajših terminih

Prijavite se lahko na letovanje v počitniških kapacitetah v upravljanju Ministrstva za javno upravo v poljubnem terminu.
Možni načini oddaje:
  • elektronsko
  • po pošti

Počitniške enote dodeljujemo na podlagi vrstnega reda prispelih prijav. Pred posredovanjem prijave je treba opraviti telefonsko rezervacijo termina letovanja, in sicer: od ponedeljka do petka med 9. in 12. uro na telefonsko številko 01 478 8383.

Po opravljeni telefonski rezervaciji se prijavite s prijavnico za letovanje.

Prijavnica predstavlja zavezujočo ponudbo, ki jo strokovna služba sprejme z izdajo potrdila o odobritvi letovanja ali računa. Šteje se, da vam je letovanje dodeljeno, ko strokovna služba izda potrdilo o odobritvi letovanja ali račun.


POVRATNE INFORMACIJE