Skoči na filtre seznama
Filtriranje se bo izvedlo ob spremembi izbire filtra in ne zahteva dodatne potrditve.

Počitniške enote: Prijava na letovanje v počitniških enotah Ministrstva za javno upravo

V počitniških enotah je možno letovati preko celega leta, razen v času, ko se v počitniških enotah opravljajo vzdrževalna dela ali ni omogočena normalna raba počitniške enote.

Počitniške enote namenjamo zagotavljanju pogojev za oddih in rekreacijo ter vzdrževanju psihofizičnih sposobnosti notranjih upravičencev. Uporabljajo jih lahko tako aktivni kot tudi upokojeni delavci organov državne uprave.

Za obdobje poletne in zimske sezone se za letovanje v terminih v sezoni predhodno izvede razpis za oddajo počitniških enot notranjim upravičencem. Po zaključku razpisa lahko preostale proste enote v sezoni in izven sezone najamejo tudi zunanji uporabniki.

Prijavnica za letovanje v poletni sezoni po tedenskih terminih

Prijavite se lahko na letovanje v počitniških kapacitetah v upravljanju Ministrstva za javno upravo v naprej določenih terminih letovanja v poletni sezoni.
Možni načini oddaje:
  • elektronsko
  • po pošti

Prijavnica za letovanje v krajših terminih

Prijavite se lahko na letovanje v počitniških kapacitetah v upravljanju Ministrstva za javno upravo v poljubnem terminu.
Možni načini oddaje:
  • elektronsko
  • po pošti

Izven razpisa dodeljujemo počitniške enote na podlagi vrstnega reda prispelih prijav. Pred posredovanjem prijave je treba opraviti telefonsko rezervacijo termina letovanja, in sicer: od ponedeljka do petka med 9. in 12. uro na telefonsko številko 01 478 8383.

Po opravljeni telefonski rezervaciji se prijavite s prijavnico za letovanje.

Prijavnica predstavlja zavezujočo ponudbo, ki jo strokovna služba sprejme z izdajo potrdila o odobritvi letovanja ali računa. Šteje se, da vam je letovanje dodeljeno, ko strokovna služba izda potrdilo o odobritvi letovanja ali račun. Rezervacija je veljavna največ en delovni dan.

Posamezni termin počitnikovanja v počitniških enotah v Sloveniji in v hrvaški Istri vključuje 7 nočitev, razen v enotah na otoku Lošinj in Pag, kjer termin vključuje 10 nočitev.

Termini se bodo dnevno ažurirali in bodo objavljeni na spletni strani počitniške dejavnosti MJU.

POVRATNE INFORMACIJE