Skoči na filtre seznama
Filtriranje se bo izvedlo ob spremembi izbire filtra in ne zahteva dodatne potrditve.

Storitve občin: Dovoljenje za čezmerno obremenitev okolja s hrupom

Za organizacijo javne prireditve, na kateri je načrtovana uporaba zvočnih naprav, ki bodo presegale mejne ravni vrednosti kazalcev hrupa v okolju, je potrebno pridobiti dovoljenje občine za začasno čezmerno obremenitev okolja s hrupom.

IZBIRA OBČINE

Pred oddajo vlogo preverite, katera občina je pristojna za reševanje vaše vloge, saj boste na ta način zagotovili, da se bo vaša vloga pričela reševati v najkrajšem možnem času. Vlogo se odda na občino, v kateri se nahaja nepremičnina.


Če željene občine ni v seznamu prejemnikov, se prosim obrnite neposredno na občino. Kontaktni podatki občin so na voljo na povezavi.

Vloga za izdajo dovoljenja za začasno čezmerno obremenitev okolja s hrupom

Možni načini oddaje:
  • elektronsko

Pridobljeno dovoljenje je obvezna priloga k vlogi za organizacijo javne prireditve, zato ga je potrebno pridobiti pravočasno. Več informacij o pridobitvi dovoljenja za izvedbo javne prireditve oziroma javnega shoda, ki vam ga izda Upravna enota, najdete na naslednji povezavi).

V primeru izvedbe manjših dogodkov, pridobitev dovoljenja na Upravni enoti ni potrebna, je pa potrebno pred njegovo izvedbo obvestiti pristojno Policijsko postajo, to lahko storite elektronsko na naslednji povezavi).

POVRATNE INFORMACIJE