Skoči na filtre seznama
Filtriranje se bo izvedlo ob spremembi izbire filtra in ne zahteva dodatne potrditve.

NOVICA Naročanje na termin na upravni enoti

Nova spletna aplikacija za naročanje na termin na upravni enoti

Od 4. decembra 2023 deluje nova spletna aplikacija za prijavo na termine na upravnih enotah, imenovana eSamonaročanje – http://eSamonarocanje.gov.si.

Aplikacija v prvi fazi omogoča naročanje na petih upravnih enotah, ki so doslej uporabljale stari sistem Uenaročanje – UE Ljubljana, UE Celje, UE Novo mesto, UE Litija in UE Logatec.

Aplikacija je bila razvita na Ministrstvu za digitalno preobrazbo s strani pogodbenih zunanjih izvajalcev (Endava, Bi-Calculus), na podlagi dogovora z Ministrstvom za javno upravo in ob sodelovanju upravnih enot.

V naslednjih 6 mesecih je predvidena postopna uvedba še na preostalih upravnih enotah, ob sodelovanju Ministrstva za javno upravo. Kasneje pa sledi uvedba še na drugih državnih organih, ki bodo za to zainterersirani.

Gre za sodoben pripomoček, ki bo upravnim enotam in drugim državnim organom pomagal pri organizaciji in delu s strankami. Predvsem pa bo pomagal strankam, za lažji in bolj organiziran dostop do javnih storitev, vključno z opomniki pred dogovorjenimi termini.

Na podlagi izkušenj pri uporabi bomo sistem stalno izboljševali in prilagajali dejanskim potrebam.

eSamonaročanje

POVRATNE INFORMACIJE