Skoči na filtre seznama
Filtriranje se bo izvedlo ob spremembi izbire filtra in ne zahteva dodatne potrditve.

IMPLEMENTACIJA RAZSODBE ARBITRAŽNEGA SODIŠČA: Povračilo upravnih taks in stroškov tiskovin zaradi uveljavljanja pravic in pridobivanja listin v Republiki Hrvaški, ki so posledica uveljavitve arbitražne razsodbe (4. člen ZUVRAS)

Če ste zaradi uveljavitve arbitražne razsodbe v Republiki Hrvaški uveljavljali pravice pred upravnimi in drugimi organi, lahko uveljavljate zahtevek do povračila omenjenih upravnih taks in tiskovin.

Zahtevek za povrnitev stroškov upravne takse ali tiskovine, zaradi uveljavljanja pravic in pridobivanja listin v Republiki Hrvaški, ki so posledica uveljavitve arbitražne razsodbe

Vložite lahko zahtevek za povrnitev stroškov upravne takse ali tiskovine, zaradi uveljavljanja pravic in pridobivanja listin v Republiki Hrvaški, ki so posledica uveljavitve arbitražne razsodbe.
Možni načini oddaje:
  • elektronsko
  • po pošti
  • osebno

Če ste zaradi uveljavitve arbitražne razsodbe v Republiki Hrvaški uveljavljali pravice pred upravnimi in drugimi organi, o katerih je bila izdana upravna odločba ali je bila zahtevana izvedba upravnih dejanj, za katere ste plačali upravno takso, ali ste imeli stroške zaradi pridobitve tiskovin, lahko uveljavljate zahtevek do povračila omenjenih upravnih taks in tiskovin.

POVRATNE INFORMACIJE