Skoči na filtre seznama
Filtriranje se bo izvedlo ob spremembi izbire filtra in ne zahteva dodatne potrditve.

VlogaDrug način glasovanja na zakonodajnih referendumih o Zakonu o spremembah Zakona o Vladi Republike Slovenije (ZVRS-J), Zakonu o spremembah in dopolnitvah Zakona o Radioteleviziji Slovenija (ZRTVS-1B) in Zakonu o spremembah Zakona o dolgotrajni oskrbi (ZDOsk-A) – z e-identiteto

Glasovanje na referendumih bo v nedeljo, 27. 11. 2022. Vloga je namenjena volivcem, da izpolnite in oddate vlogo z uporabo e-identitete in tako obvestite pristojno volilno komisijo o izbranem posebnem načinu uresničevanja volilne pravice.

Navodila

Po prijavi z digitalnim potrdilom so vaši osebni podatki v obrazec preneseni samodejno. Glede na stalno prebivališče in vašo lociranost na dan glasovanja, vnesite ali izberite podrobnosti glede drugega načina glasovanja.

Državna volilna komisija bo vašo izbiro zabeležila v volilni imenik in vas po potrebi kontaktirala

Stroški postopka
Namen Strošek
Brezplačno
Brezplačno
Navodila

ZDOMEC: Če želi zdomec glasovati po pošti iz tujine ali na diplomatsko-konzularnem predstavništvu RS, mora izpolnjeno in podpisano ustrezno obvestilo poslati Državni volilni komisiji.

IZSELJENEC: Če želi izseljenec glasovati v RS, mora izpolnjeno in podpisano ustrezno obvestilo poslati Državni volilni komisiji ali okrajni volilni komisiji.

Stroški postopka
Namen Strošek
Brezplačno
Brezplačno
POVRATNE INFORMACIJE