HU: Skoči na filtre seznama
HU: Filtriranje se bo izvedlo ob spremembi izbire filtra in ne zahteva dodatne potrditve.

Pomoč pri uporabi: Uporaba Moje E-uprave

Moja E-uprava vam na enem mestu omogoča vpogled v vaše podatke, vloge, premoženje in sodelovanje z državo. Za uporabo potrebujete kvalificirano digitalno potrdilo, elektronski naslov in EMŠO.

Spletni vodič

Želim uporabljati modul Moja eUprava

Vodič vas bo s preprostimi vprašanji vodil k predstavitvi postopka in aktivnosti, ki jih morate opraviti, če se želite registrirati in pričeti z ...

Možnosti uporabe

Osebni podatki

Prikazani so vaši osebni podatki iz podatkovne zbirke Centralni register prebivalstva. Preverite, ali so podatki pravilni, in jih po potrebi spremenite.

Osebni dokumenti

Vidite lahko vaše veljavne osebne dokumente, dodate pa lahko tudi dokumente svojih otrok. Naročite se lahko na opomnik, da ne boste več pozabili na iztek veljavnosti …

Oddane vloge

Na enem mestu lahko vidite vse vloge, ki ste jih oddali prek E-uprave. Spremljajte, kako rešujemo vašo zahtevo, prek statusov oddane vloge.

Predal za dokumente

V predalu lahko hranite poljubne dokumente, ki jih potrebujete za sodelovanje z državo in oddajo vlog. Nekatere odločbe pa vam lahko pošljemo tudi neposredno vanj. Pohitrite sodelovanje z državo in prihranite na papirju.

Motorna vozila

Na voljo imate pregled podatkov o vozilih, registriranih na vaše ime, in vozilih, ki jih samo uporabljate. Vidite lahko, kdaj vam poteče veljavnost prometnega dovoljenja, kdaj imate naslednji tehnični pregled, pa tudi, koliko CO2 ste doslej ustvarili z uporabo vozila.

Plovila

Pregled podatkov o vaših plovilih na enem mestu …

Nepremičnine

Pregled podatkov o vaših nepremičninah na enem mestu …

Opomniki

Vidite lahko vse aktualne opomnike, ki ste jih shranili sami oziroma ste se nanje naročili. Konkretne opomnike lahko tudi umaknete ali dodate nove.

Obvestila

Na voljo imate pregled sprememb, ki so se zgodile in so tako ali drugače povezane z vami. Vidite lahko, da je vaš avto ponovno registriran, da je vloga za znižano plačilo vrtca uspešno rešena ali da se je spremenil predlog predpisa, ki vas zanima.

Nastavitve uporabe

Uporabniški profil

Prikazana sta vaš elektronski naslov in številka mobilnega telefona, ki ste ju vnesli ob registraciji. Oboje lahko tudi spremenite, upoštevajte pa, da bo spremembo upoštevala le E-uprava, ne pa tudi Centralni avtentikacijski sistem države in morebitna druga spletna mesta javne uprave.

Povezane osebe

Dodate lahko svoje mladoletne otroke. Za to potrebujete njihovo EMŠO in davčno številko. Posledično boste na pregledu osebnih dokumentov videli tudi njihove dokumente.

Nastavitve obveščanja

Nastavite lahko, o katerih zadevah, kdaj in kako želite biti obveščeni. Če se boste na vsebino naročili, boste opomnike in obvestila privzeto videli v Moji E-upravi. Nastavite lahko tudi dodatno obveščanje prek elektronske pošte ali z SMS, za opomnike pa tudi čas obveščanja.

Visszajelzések