IT: Skoči na filtre seznama
IT: Filtriranje se bo izvedlo ob spremembi izbire filtra in ne zahteva dodatne potrditve.

DomandaPrijava za vpis na študij

Kandidati se za vpis na dodiplomski in podiplomski študij prijavljajo na spletnem portalu eVŠ v skladu s prijavnimi roki, ki so navedeni v razpisu za vpis.

Istruzioni

Elektronsko se lahko prijava za vpis odda na spletnem portalu eVŠ (http://portal.evs.gov.si/prijava) na dva načina: s kvalificiranim digitalnim potrdilom ali z uporabniškim imenom in geslom. V slednjem primeru morate obrazec elektronsko oddane prijave obvezno še natisniti, podpisati ter ga skupaj s prilogami v roku, določenem z razpisom, ki je lahko največ pet dni po roku, določenem za pošiljanje obrazca prijave elektronsko v eVŠ, priporočeno poslati na naslov pristojni visokošolski prijavno-informacijski službi oziroma visokošolskemu zavodu, ki se izpiše na natisnjenem obrazcu prijave zgoraj levo.


Navodila za izpolnjevanje prijave so objavljena na spletni strani: http://portal.evs.gov.si/ in http://www.mizs.gov.si/si/delovna_podrocja/direktorat_za_visoko_solstvo/evs_prijava_za_vpis/
 

Per presentare la domanda necessitate di

Katere morebitne priloge je potrebno predložiti, je odvisno od študijskega programa in je razvidno iz razpisa za vpis in elektronske prijave.

Spese della procedura
Causale Costo
Brezplačno
Gratis
Commenti