HU: Skoči na filtre seznama
HU: Filtriranje se bo izvedlo ob spremembi izbire filtra in ne zahteva dodatne potrditve.

KérelemVloga za prijavo začasnega prebivališča - za mladoletnega otroka in drugo osebo

Posamezniku, ki ni poslovno sposoben, prijavita začasno prebivališče starša ali eden od staršev s soglasjem drugega oziroma drug zakoniti zastopnik na naslov, kjer bo posameznik začasno prebival. V določenih primerih soglasje ni potrebno. Prijavo prebivališča lahko izvede tudi druga oseba, ki ima pisno pooblastilo.

Utasítások

Po prijavi z e-identiteto (digitalno potrdilo ali smsPASS) se vaši osebni podatki v obrazec prenesejo samodejno. V obrazec je potrebno vpisati podatke o otroku oziroma drugi osebi.

Izpolnjeno vlogo posredujete upravni enoti, na območju katere prijavljate začasno prebivališče.

A kérelem benyújtásához a következő szükséges
  • V primerih, ko živijo starši na različnih naslovih ali se z otroki seli samo en starš ali prebivališče prijavlja tisti od staršev, ki mu otrok ni zaupan v varstvo in vzgojo, priložite optično prebrano soglasje drugega starša.

  • Če prijavljate drugo osebo, ki vas je pooblastila za prijavo začasnega prebivališča, potrebujete njeno optično prebrano podpisano pooblastilo.
Az eljárás költségei
Szándék Költség
Prijava-odjava začasnega prebivališča
Díjmentes
Utasítások

Obrazec izpolnite, natisnite, podpišite in ga skupaj s prilogami pošljite na naslov upravne enote, na območju katere prijavljate stalno prebivališče oziroma skeniranega skupaj s prilogami posredujete na elektronski naslov upravne enote.

A kérelem benyújtásához a következő szükséges

V primerih, ko živijo starši na različnih naslovih ali se z otroki seli samo en starš ali prebivališče prijavlja tisti od staršev, ki mu otrok ni zaupan v varstvo in vzgojo, priložite soglasje drugega starša.

Če prijavljate drugo osebo, ki vas je pooblastila za prijavo začasnega prebivališča, potrebujete njeno podpisano pooblastilo.

Az eljárás költségei
Szándék Költség
Prijava-odjava začasnega prebivališča
Díjmentes
Utasítások

Za prijavo začasnega prebivališča ni potrebno izpolnjevati nobenega obrazca, vse potrebno uredijo na upravni enoti. Prijavo uredite na upravni enoti, na območju katere prijavljate začasno prebivališče.

A kérelem benyújtásához a következő szükséges
  • Veljaven osebni dokument.
  • V primerih, ko živijo starši na različnih naslovih ali se z otroki seli samo en starš ali prebivališče prijavlja tisti od staršev, ki mu otrok ni zaupan v varstvo in vzgojo, priložite soglasje drugega starša.

  • Če prijavljate drugo osebo, ki vas je pooblastila za prijavo začasnega prebivališča, potrebujete njeno podpisano pooblastilo.

Az eljárás költségei
Szándék Költség
Prijava-odjava začasnega prebivališča
Díjmentes
Visszajelzések