Obvestilo: Podpisovanje dokumentov v verziji brskalnika Mozilla Firefox 33.x.x in novejših trenutno ne deluje, za nemoteno elektronsko podpisovanje priporočamo uporabo verzije brskalnika Mozilla Firefox 32.0.3 (slovenska različica brskalnika je dosegljiva tukaj ). Pri podpisovanju v brskalniku Google Chrome se težave pojavljajo pri verziji v42 oziroma novejših (navodila za odpravo težav s podpisovanjem v verziji v42 se nahajajo tukaj).

Ob morebitnih težavah pri namestitvi podpisne komponente se obrnite na tehnično pomoč na tel. št.: 01 4788 590 (med delovniki od 8 do 22 ure) ali na e-mail: podpora-ca@gov.si

Pozdravljeni na portalu elektronskih storitev javne uprave!  
Portal elektronskih storitev javne uprave je storitveni portal. Uporabnikom omogoča dostop do vlog javne uprave in oddajo elektronskih obrazcev pristojni ustanovi.

Pregled elektronskih storitev, iskanje vlog, pomoč in dodatne informacije so na voljo preko glavnega menija na levi strani.
 ESS

Iskalnik
V iskalno polje vpišite ključne besede ali naziv vloge.

Pomočnik pri vlogah

Pomočnik je namenjen razumevanju elektronskih postopkov pri vlogah.

Pomoč pri izpolnjevanju vlog

Novice
06.02.2012
Otroški dodatki, štipendije, denarna socialna pomoč, znižano plačilo vrtca, subvencije in druge pravice... po 1. 1. 2012

Uveljavljanje pravic iz javnih sredstev (otroški dodatki, štipendije, socialna pomoč, znižano plačilo vrtca, subvencije malice, kosila, najemnine,...) se po 1. 1. 2012 izvajajo na podlagi Zakona o uveljavljanju pravic iz javnih sredstev (ZUPJS) .
Več...

16.11.2011
Prenova portala E-storitve

Prenovili smo portal Elektronske storitve javne uprave, ki na enem mestu ponuja vloge z obrazci.
Več...

15.11.2011
Nova e-vloga za izračun letne dajatve za uporabo vozil v cestnem prometu

Vloga omogoča izračun letne dajatve za uporabo vozil v cestnem prometu.
Več...